• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Saldırı hazırlığındaki 7 PKK`li tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te PKK'ye yönelik düzenlenen operasyonda 146 kilo patlayıcı ile yakalanan ve gözaltına alınan 2'si Suriye uyruklu 8 kişiden 7'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, bombalı saldırı hazırlığındaki PKK'ye yönelik düzenlenen operasyonda 146 kilo patlayıcı ile yakalanarak gözaltına alınan 2'si Suriye uyruklu 8 kişiden 7'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 7'si nöbetçi 2'nci Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.  

'Huzur Operasyonu'nda bir kişi gözaltına alındı

Öte yandan, kentte 250 polisin katılımıyla 6 bölgede "huzur operasyonu" düzenlendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, özel harekat ile çevik kuvvet polislerinin de desteğiyle yapılan denetimde çok sayıda kişinin kimlik kontrolü ve üst araması yapıldı.

Denetim yapılan bölgelerde durumundan şüphelenilen araçlar durdurularak aranırken, denetimler sırasında yapılan kimlik kontrolünde hakkında arama kararı bulunan bir kişi gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir