• DOLAR 32.575
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2427.253
  • ...
ERKEK AYAKKABI
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ERKEK AYAKKABI

Ayakkabı mecburi bir ihtiyaç olarak bilinse de kıyafetlerimizin tamamlayıcı aksesuarı olarak bize eşlik eder. Kadınlarda olduğu kadar erkekler içinde albenisi olan ayakkabılar, pek çok seçenekle sitemizde beğeninize sunuluyor. Klasik ve spor gibi pek çok giyim tarzına hitap eden erkek ayakkabı modelleri rahatlığı ve şıklığı ile ön plana çıkıyor. Fonksiyonel özelliklere sahip çeşitleri ile sportif giyinmeyi seven erkeklerinde tutkusu oluyor.

Stiline önem veren erkeklere sağlıklı, kaliteli ve şık seçenekleri bir arada sunuyoruz. Kullanım alanı ve yapılarına göre farklılık gösteren modeller görsel açıdan da çeşitli özellikler sunuyor. Kaliteli ve dayanıklı olmalarıyla kışın en ağır hava olaylarında bile rahatlıkla giyilebilecek özelliklere sahip erkek bot modelleri günün her anında her ortamda tercih edebileceğiniz şık tasarımları ile erkeklerin beğenisini kazanıyor. Erkek spor ayakkabı, klasik ayakkabı, süet ayakkabı, kadife ayakkabı, rugan ayakkabı olmak üzere bir çok seçenek mevcut. Ofiste, özel günlerde, davetlerde özel günlerine eşlik eden klasik erkek ayakkabı modelleri, estetik tasarımlarıyla tüm dikkatleri sizde topluyor. Takım elbise ile tamamlandığında cezp ediciliği arttıran klasik ayakkabılar, kahverengi, siyah yoğunluklu sunuluyor. Erkekler çoğunluk kahverengi ve siyah tonlarındaki modellere ilgi gösterdiği için, daha çok bu renklerle karşılaşmanız mümkün. Rugan ve süet modelleri bulunan klasik ayakkabı modelleri, kombinlerinizde renk uyumuna dikkat edildiği takdirde eşsiz bir görüntü yakalıyor. Lacivert, siyah, kahve tonlarında tasarlanan rugan ayakkabı modelleri, özel günlerinizin vazgeçilmezi olacak. Spor giyinmeyi seven erkekler için farklı renk çeşitliliği ile sunulan spor ayakkabı modelleri, esnek ve rahat yapıları ile uzun süre ayakta çalışan erkekler için vazgeçilmez olacak. Kot pantolonunuzla, keten pantolonunuzla, şortunuzla uyum sağlayan erkek terlik renkli modelleri de dolaplarınızı süsleyecek.

En kaliteli erkek ayakkabı modelleri, özel koleksiyonu ile online mağazamızda. Siz de erkek ayakkabı koleksiyonumuzdan en beğendiğinizi dolabınıza alın, şıklığa bir adım daha yaklaşın.

ilandır

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir