• DOLAR 32.557
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2428.494
  • ...
"Depremzedelerin sorunlarını gündeme getireceğim"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman'a geldi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve beraberindeki heyetle kente gelen Kurtulmuş Kahta ilçesine geçti.

Kahta Devlet Hastanesine giderek, tedavi gören hastaları ziyaret eden Kurtulmuş ve Akdağ, hasta ve yakınlarıyla görüşerek, sorunlarını dinledi. Hastalara acil şifalar dileyen Kurtulmuş, beraberindeki heyetle hastaneden ayrıldı.

Ziyaretin ardından şehir merkezine gitmek üzere hareket eden Kurtulmuş, Samsat yol ayrımında bir grup depremzedeyle sohbet etti.

Yol kenarında bekleyen depremzedelerin sorunlarını dinleyen Kurtulmuş, en kısa sürede sıkıntılarının giderileceğini söyledi. Kurtulmuş, "Depremzede vatandaşlarımızın sorunlarını bizzat Bakanlar Kurulunda gündeme getireceğim. Sizin sorunlarınızı inşallah kışa girmeden halledeceğiz, yeni evlerinizde oturacaksınız. Bununla ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacaktır." dedi.

Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, daha sonra Adıyaman'a geçti. (Ömer Faruk Aydın - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir