• DOLAR 32.588
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2440.536
  • ...
TÜMSİAD`dan Mintaş`a Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Tüm Sanayici İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şubesi Başkanı İbrahim Alimoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Uzunyayla, Ahmet Cahit Dündar, İbrahim Burak Bektaş ve İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök, İl Defterdarı İhsan Mintaş`ı ziyaret ettiler.
Vergi Haftası münasebetiyle Defterdar Mintaş`ın şahsında tüm Defterdarlık personelinin Vergi Haftası`nı kutlayan TÜMSİAD Bingöl Şubesi Başkanı İbrahim Alimoğlu, TÜMSİAD olarak Vergi Haftası`nı desteklediklerini söyledi.

Vatandaşların vergilerin gönül rahatlığıyla ödediğini belirten Alimoğlu: "Devlet aldığı vergileri yol, hastane, havaalanı ve benzeri yatırımlarla vatandaşına geri döndürüyor. Vatandaşlar artık vergilerinin nereye gittiğini bildiği için gönül rahatlığıyla ödeme yapıyorlar. Vergi olmazsa olmazlarımızdandır, TÜMSİAD Vergi Haftası`nı destekliyoruz. Sizlerin şahsında tüm personellerinizin Vergi Haftası`nı kutluyorum" dedi.

Gösterilen duyarlılık için TÜMSİAD`a teşekkür eden İl Defterdarı Mintaş, Vergi Haftası`nı kutlamalarındaki amacı daha sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmak olarak açıkladı.

Bu yıl 23`cü Vergi Haftası`nı kutladıklarına dikkat çeken Mintaş: "Vergi Haftası kapsamında çeşitli etkinliklerimiz oluyor. 5 okulumuzdaki öğrencileri ziyaret ederek, kurumumuza getiriyoruz ve yaptığımız işi gösteriyoruz. Öğrenciler verginin ne olduğu ve nereye gittiğiyle ilgili artık daha bilinçli. Keşke vergi bilinci diye bir ders olsa ve çocuklarımıza okutulsa. Yaptığımız etkinliklerle daha bilinçli mükellefler, oluşmasını sağlamak. Sizlere duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ali Yıldırım - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir