• DOLAR 32.507
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2430.558
  • ...
Fetih 1453`e Rekor Dava
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Son yılların en pahalı Türk filmi unvanına sahip Fetih 1453`ün sponsor firması, yapımcı şirket hakkında 1 milyon 453 bin liralık tazminat davası açacağını açıkladı.

SÖZLEŞME ŞARTLARINA UYMADI

Çayırova`da faaliyet gösteren Fetih 1453`ün sponsor firması Fixkim Yapı Kimyasalları`nın Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Balcı, sponsor oldukları Fetih 1453 filminin yapımcısı Aksoy Film`in, sözleşme şartlarına uymadığını ileri sürdü.

Yüksel Balcı, 2010 yılında yapımcı firma ile yaptıkları görüşmeler sonucu, aralarında sponsorluk konusunda anlaştıklarını belirterek şunları söyledi: "Teklif bize geldiğinde çok fazla düşünmeden kabul ettik. Çünkü fetih bizim için çok önemli. İstanbul`un fethi bir devri kapatıp, bir devri açmıştır. Filmin senaryosunu da beğendik. Yapımcı firma ile yaptığımız anlaşmaya göre gazete, dergi, afiş, billboard, internet sitesi ve televizyon reklam ve tanıtımlarında bize de mutlaka yer verileceği, ayrıca film bittikten hemen sonra firmamızın tam ekran tanıtımının yapılması gerekirdi. Ama, bunların büyük bir bölümü yapılmadı."

Ensonhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir