• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
Silopili Öğrencilerden Tiyatro Oyunu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Silopi Koç İlköğretim Okulu Konferans Salonunda sergilenen Gülsüm`ün Kısmeti tiyatro oyununu Okul Müdürü Nurettin Kaden, Müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler izledi.

Tiyatro oyunundan önce Müzik Öğretmeni İsmail Serdar Çiğdem yönetimindeki okul korusu okul marşını seslendirdi. Marşın ardından Silopi Koç İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Nesime Türkyılmaz tarafından hazırlanan tiyatro oyununu öğrenciler sergiledi. Büyükbeğeni ile izlenen tiyatronun sonunda konuşan Türkçe Öğretmeni Nesime Türkyılmaz şunları söyledi: "Öğrencilerin kişisel gelişimini sağlanması için önemli bir durum olduğunu düşünüyorum. Tiyatro öğrencilerin her alanda gelişmesine katkı sağlar. Bu şiar ile düzenledik."

Silopi Koç İlköğretim Okulu Müdürü Nurettin Kaden yaşam kalitesinin yükseltilmesinin eğitim kalitesinin yükseltilmesi ile mümkün olabileceğini, bunun için eğitimcilere büyük görevler düştüğünü ifade etti. Kaden, "Toplumun hayat standardının yükselmesi ancak eğitim kalitesinin yükselmesi ile mümkün olabilecektir. Bu nedenle hepimize büyük görevler düşmektedir. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinlikleri büyük beğeni ile izledik. Bu maksatla büyük emeği bulunan öğretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

 
Emcet Yalçın - İLKHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir