• DOLAR 32.372
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Bingöllü İşadamlarına Plaket
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL-Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) 6.GİK toplantısı geniş katılım ile Ankara Kızılcahamam`da gerçekleştirildi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Genel İstişare Kurulu toplantılarının bu yıl altıncısı Ankara Kızılcahamam`da yapıldı.
 
Toplantıya Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Gedikli, AKP Bingöl Milletvekili Eşref Taş, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Bülent Uğur Ecevit, birçok milletvekili, rektörler, dekanlar ve üst düzey bürokratlar katıldı.
 
Ayrıca TÜMSİAD Bingöl`den Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Cahit Dündar, İbrahim Burak Bektaş, Nahit Saçık, Veysel Acar, Ümit Çeçen, Bilal Ayrancı, Özcan Aydın, Hüseyin Tütünen, Muzaffer Beyoğlu ve TÜMSİAD Bingöl İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök ve diğer üyeler de katıldı.
 
Türkiye`de bulunan 52 Şube yöneticilerinin yanı sıra, Almanya, Fransa, Avusturya, Belçika, Hollanda, Danimarka, İsviçre, İran, Makedonya ve Somali`den TÜMSİAD yöneticileri, üyeleri ve misafirler de toplantıya katıldı
 
3 gün süren toplantıların en geniş katılımın olduğu açılış protokol programına yoğun ilgi vardı. 2000` den fazla katılımın olduğu açılış programına, bakanlar, milletvekilleri, rektörler ve akademisyenlerde ilgi gösterdi. Toplantıda Türkiye ve Dünya ekonomisinin geldiği yer ve TÜMSİAD`ın ekonomideki önemine vurgu yapıldı.
 
TÜMSİAD yöneticilerinin tanışıp kaynaşma fırsatı bulduğu GİK toplantıları aynı zamanda yıl boyunca yapılan bütün çalışma ve faaliyetlerin gözden geçirilmesi, tartışılması, eksiklik ve aksaklıkların ortaya çıkarılması ve yeni planlamalar yapılması açısından da büyük önem taşıyor.
 
YILIN BAŞARILI İŞADAMLARINA PLAKET VERİLDİ
Genel İstişare Kurulu Toplantılarının son gününde plaket töreni düzenlendi. Plaket töreninde sponsor firmalara, en başarılı TÜMSİAD şubesine, yılın başarılı işadamlarına, başkanlara ve yöneticilere plaketler takdim edildi.
Plaket töreninde TÜMSİAD Bingöl Şubesi üyelerinden Medi Group Özel Bingöl Hastanesi, Demir İnşaat, Karivan AŞ. Binpınar Su ve İşgören Otomotiv`e plaketleri takdim edildi.
(Ali Yıldırım-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir