• DOLAR 32.517
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2433.248
  • ...
Berberlerin yoğun bayram mesaisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan ayından işlerin durgun geçtiğini ancak bayram ile beraber yoğunluk yaşandıklarını belirten berberler, her bayram olduğu gibi bu bayram da yoğun mesai yaptıklarını söylediler.

Bayramın huzur, barış, kardeşlik ve ekonomik kalkınmaya vesile olmasını temenni eden berberler, Ramazan ayında durgunlaşan işlerin bayram ile canlandığını ifade ettiler.

Ramazan Bayramına hazır olduklarını belirten berber Yunus Sırat, "Ramazan ayının vermiş olduğu bereketle bu Ramazan ayına da son vermiş oluyoruz. Elhamdulillah Allah, bize bu Ramazan ayını yaşattı. Başta İslam coğrafyasında yaşayan Müslümanlar için edilen duaların Müslümanların vahdetine ve kurtuluşuna vesile olmasını diliyoruz." dedi.

Ramazan ayının vermiş olduğu yorgunlukla işlerin durgun olduğunu belirten Sırat, Ramazan Bayramının gelmesiyle işlerin canlandığını söyledi.

Bayram arifesinde olduklarını belirten Yunus Özcan ise "Bayram arefesi olduğu için müşteriler yoğun, genellikle müşteriler kendilerini son güne bırakıyorlar. Yoğun bir iş temposu ile çalışıyorlar. İnsanlar, tıraşları daha güzel görünsün istiyorlar." şeklinde konuştu.

İşlerin çok iyi olmadığını söyleye bir başka berber Mehmet Baran da, "Bu bayramlar eski bayramları aratıyor. Eski bayramlarda 4 usta ile çalışırken bu bayramlarda tek çalışıyoruz. Genel olarak esnafın durumu kötüdür. Esnafın bu durumu birbirini etkiliyor." ifadelerini kullandı. (M. Sıddık Bilge, Abdurrahman Tetik - İLKHA)  













Bu haberler de ilginizi çekebilir