• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl`de 01 Mart 2012 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 
Bingöl Gazetesi: Piyasada kömür sıkıntısı
Bingöl ve genelinde geç kalınan kömür alımı, kış aylarına sarkınca ve kömür merkezi olan Rusya`daki olumsuz hava şartları nedeniyle gemilerin sefer yapamaması kömür sıkıntısını had safhaya çıkardı.
 
Bingöl Olay Gazetesi: 10 ASM`ye Hekim Yerleştirilecek
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü, 10 Aile Hekimi pozisyonu için ek yerleştirme yapacağını açıkladı
 
Bingölün Sesi Gazetesi: 5 yıldır yetişemiyor
Bingöl`e doğalgaz getirilmesi tam bir yılan hikayesine döndü. Başbakanın 2011 seçimleri öncesinde Bingöl`de doğalgaz olduğunu zannederek yaptığı konuşmanın ardından çalışmaların hızlanması beklenirken, o tarihten sonra da gözle görülür bir çalışma yapılmadı.
 
Bingöl Kent Haber Gazetesi: Bingöl sevdalıları nerede?
Hacılar`daki termal su kaynağının MTA tarafından sessiz sedasız ihale edilmesiyle ilgili tartışmalara katılan ESOB Başkanı Bayram, siyasetçileri işaret etti: "Kuş uçsa haberleri oluyor. Bu işten nasıl habersizler?" Bayram, iktidara da mesaj verdi.

Bingöl`ün Karlıova İlçesi Hacılar Köyü`nde Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü`nce yapılan sondaj çalışması neticesinde çıkarılan ve kentin ısıtma, seracılık ile termal turizm sektöründe kullanılmasını öngören 70 santigrat derece ısıdaki suyun ihale yoluyla 470 bin dolar+KDV ile bir firmaya devredilmesiyle başlayan tartışmalar Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Ali Bayram da katıldı.
 
Bingöl Haber 12 Gazetesi: Siyer yarışmasının tarihleri değişti
Peygamber Sevdalıları Platformu`nun gerçekleştireceği Umre Ödüllü Siyer Yarışmasının tarihi değişti. Yarışmanın son başvuru tarihi 18 Mart`tan 7 Nisan`a, yarışma günü ise 25 Mart tarihinden 14 Nisan`a ertelendi.
Yaptıkları etkinliklerle milyonlarca insanı bir araya getiren Peygamber Sevdalıları Platformu`nun düzenleyeceği Türkiye geneli Umre Ödüllü Siyer Yarışması`nın yarışma ve son başvuru tarihi ve yarışma günü yoğun talep nedeniyle değişti.
 
Buna göre, yarışmanın son başvuru tarihi; 7 Nisan 2012`ye alındı. Yarışma günü ise; 14 Nisan 2012`ye alındı.
(Ali Yıldırım - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir