• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
Kızıltepe Belediyesinden yetim çocuklara giyim yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesi tarafından ilçedeki 321 yetim çocuğa bayram öncesi her bir çocuğa 125 TL değerinde giyim çeki hediye edildi.

Giyim çeklerini çocuklara takdim eden Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş, çocukların bayrama sevinerek girmeleri için böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.

"Yetimlerimiz bayrama sevinerek girsin istedik"

Hayırseverlerin vasıtasıyla çocuklara giyim çeki verdiklerini belirten Kaymakam Odabaş, "Belediyemiz olarak geçtiğimiz on gün içerisinde yetim çocuklarımızın bir kısmını almıştık. Bayramımız yaklaşıyor, inşallah pazar günü bayramı icra edeceğiz. Yetimlerimiz bayrama sevinerek girsin istedik. Yetimlerimizi çok seviyoruz ve onların başının okşanması gerektiğini düşünüyoruz. Belediyemiz olarak çocuklarımız için hayırseverlerimiz vasıtasıyla onlara bir mağazada alışveriş yapabilecekleri bayram kıyafetlerini kendi isteklerine göre hazırlayacakları hediye çekleri oluşturduk. Tüm yetimlerimizin gözlerinden öpüyorum, onların hepsini Allah'a emanet ediyorum. Nice hayırlı bayramlar görmelerini nasip ediyorum." dedi.

"Babasız evlat yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu annelerimizden biliyoruz"

Odabaş, "Babasız evlat yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu annelerimizden biliyoruz siz annelerimize de teşekkür ediyorum. Allah sizlerin de yar ve yardımcıları olsun. Hepinizin bayramını şimdiden tebrik ediyorum, hepinizi Allah'a emanet ediyorum." dedi.

Aileler ve çocuklar ise Kaymakam Odabaş'a teşekkür ettiler. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir