• DOLAR 32.37
  • EURO 34.998
  • ALTIN 2325.477
  • ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Harran`da iftar yapacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 Nisan halk oylamasında Türkiye'de en fazla evet oranına sahip olan Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde halk ile iftarda buluşacak.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, program ile ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasına, Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Kemaleddin Yılmaztekin ve Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve basın mensupları katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti hakkında açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 16 Nisan referandumunda Türkiye birincisi Harran ilçesinde halk ile iftar programında buluşacağını söyledi.

Cumhurbaşkanının yarın akşamüzeri havaalanına geleceğini belirten Beyazgül,

"Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, Türkiye Şampiyonu Harran ilçemizle yarın, Allah kısmet ederse bir iftar programında buluşacak. Bu şehrimiz açısından onur verici bir durum, ilçemiz açısından onur verici bir durum. İnşallah yarın saat 15.00 veya 16.00 gibi Sayın Cumhurbaşkanımız havaalanına teşrif edeceklerdir. Programın kesinleşen kısmı, Harran programında halkımızla geniş bir iftar yemeği olacak." dedi. (Osman Gülebak, Hüseyin Sayhar - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir