• DOLAR 32.579
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2424.01
  • ...
Gaziantep Umut Kervanı Gıda Bankası iftar yemeği verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Umut Kervanı Gıda Bankası ve Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şubesi, Kadir Gecesi dolayısıyla iftarda halkla bir araya geldi.  Dernek binalarında düzenlenen iftar yemeği programına çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinin ardından açıklama yapan Gaziantep Umut Kervanı Gıda Bankası Başkan Yardımcısı Mustafa Karakurt ve Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Özaslan,  Kadir Gecesi gibi hayırlı olan bir günde böyle bir organizasyon düzenlediklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kadir Gecesi Müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını dileyen Mustazaflar Cemiyeti Gaziantep Şube Başkanı Mustafa Özaslan, "Malumunuz Ramazan'ın sonlarına yaklaştık. Mustazaflar Cemiyeti olarak halkımız, üye ve gönüldaşlarımız ile iftarımızı derneğimizde açıp buradan camilere gideceğiz. Kadir Gecesi Müslümanların kurtuluşuna vesile olur inşallah. Kadir Gecesini hem camilerde hem evlerimizde boş geçirmeme adına ibadet ile geçirmenin Rabbimize kulluk yapmanın yolarını aramamız lazım." dedi.

Kadir Gecesinin ümmetin vahdetine, kurtuluşuna ve zaferine vesile olmasını dileyen Gaziantep Umut Kervanı Gıda Bankası Başkan Yardımcısı Mustafa Karakurt da "Malumunuz bu gece bin aydan hayırlı olan ve bir ömre bedel olan Kadir Gecesi'dir. Bütün İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Bu gecesinin ümmetin vahdetine, kurtuluşuna, zaferine vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Mademki bu gece böyle mübarek bir gecedir bizde istedik ki bütün kardeşlerimizle beraber biraya gelelim, bir iftar yemeği verelim. Bu iftar yemeği kardeşliğe kaynaşmaya vesile olsun. "ifadelerini kullandı.

Karakurt, bu geceyi camilerde geçirilmesi gerektiğini belirterek, iftar programının ardından üye ve gönüllüleriyle geceyi camilerde ihya edeceklerini de sözlerine ekledi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir