• DOLAR 32.52
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2421.461
  • ...
Erzurum`da hırsızlık operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Erzurum'un Aziziye ilçesi Yoncalık Mahallesinde 2 ayrı marketten 20 bin TL değerinde sigara çalan 3 hırsız yakalandı.

Erzurum Valiliğinden yapılan açıklamada, "13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Erzurum ili Aziziye İlçesi Yoncalık Mahallesinde bulunan iki ayrı marketten gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce piyasa değeri yaklaşık 20 bin TL olduğu değerlendirilen tütün ve tütün mamulü malzemeler çalınmıştır, ayrıca suçtan elde ettikleri malzemeleri Erzurum il merkezi Sanayi mahallesinde sakladıkları ve satmak için müşteri aradıkları yönünde bilgilere ulaşılmıştır." denildi.

Hırsızların çaldıkları malzemeleri Erzurum Sanayi mahallesinde bulunan bir demir atölyesinin bulunan kuş kümesinde sakladıkları tespit edildiği belirtilen açıklamada, "Yapılan tespitler neticesinde 19 Haziran 2017 tarihinde söz konusu adreste icra edilen operasyon neticesinde özel yapılmış demir bir kümes içerisinde saklanan tütün ve tütün mamulleri ele geçirilmiş ve olay ile ilgili toplamda 3 şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.  

Yakalanan 3 şüphelinin "Nitelikli Hırsızlık" suçundan adli makamlara sevk edildiği, çalınan malzemelerin sahiplerine teslim edildiği belirtildi. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir