• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman`da uyuşturucu ve kumar baskınları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da bir araçta yapılan aramada bin 590 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi ise tutuklandı. Ayrıca kentte yapılan denetimlerde kumar oynattığı belirtilen bir iş yeri mühürlenirken, kumar oynayan 27 kişiye ise para cezası uygulandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, durdurulan bir araçta yapılan aramada bin 590 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişinin ise tutuklandığı bildirildi.

Emniyet açıklamasında, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce durumundan şüphelenilen 48 xx xxxx plaka sayılı araçta yapılan aramada 1590 adet uyuşturucu hap (ecstasy) ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili yakalanarak gözaltına alınan (4) şahıs adli merciler tarafından tutuklanmıştır." denildi.

57 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Öte yandan açıklamada, bir işyerinde yapılan aramada plastik kutuların içerisinde piyasa değeri yaklaşık 186 bin TL olan 57 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edilirken, konu ile ilgili olarak firari bir şüpheli şahıs hakkında arama çalışmaları devam ettiği kaydedildi.

Batman'da kumar oynatan işyeri mühürlendi

Batman'da yapılan denetimlerde kumar oynattığı kumar oynattığı tespit edilen bir işyeri mühürlenirken, kumar oynayan 27 kişiye ise para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, umuma açık iş yerlerinde yapılan denetimlerde kumar oynandığı tespit edilen bir umuma açık işyeri kumar oynanması sebebiyle mühürlendiği belirtildi.

Yapılan operasyon neticesinde; bir adet tombala makinası, 4 adet televizyon, bir adet kamera ve kumar oynanması için hazırlanmış diğer malzemeler muhafaza altına alındığı ifade edilen açıklamada, kumar oynayan 27 kişiye toplam 6 bin 129 TL idari para cezası uygulandığı kaydedildi. (İLKHA)

 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir