• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Şanlıurfalılar `Kadir Gecesi`ne ilişkin duygularını paylaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rahmet ve Mağfiret ayı Ramazan'ın sonuna doğru yaklaşmakta olduğumuz şu günlerde Şanlıurfalılar Kadir Gecesi hakkında duygu ve düşüncelerini İLKHA'ya anlattılar.

Halkın farklı kesimlerinden birçok kişi, Kadir Gecesinin İslam ümmetin huzuruna vesile olmasını temenni ettiler.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, başta Şanlıurfalıların olmak üzere tüm Müslümanların Kadir Gecesini tebrik ederken, HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen ise Müslümanların Kadir Gecesini ibadet ve dua ile geçirmeleri gerektiğini söyledi.

Doğruhaber Gazetesi Temsilcisi Mehmet Demir ise Kadir Gecesi temennilerini şöyle dile getirdi:

"On bir ayın sultanı olan Ramazan'ın içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini aradığımız günlerdeyiz. Kur'an'ın nazil olduğu bu gecede ibadet etmeli, çokça Kur'an okuyup Allah'a dua etmeliyiz." dedi.

Nihat Esmer isimli esnaf Kadir Gecesi'nin İslam âlemine huzur ve bereket getirmesi için dua ettiğini belirtirken, Mehmet Ali Eskiler ise "İnşallah bu Kadir Gecesi Müslümanların birliğine vesile olur. Müslümanların birliği sağlanır, Allah bize yardım eder. Gerçekten Müslümanların üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Halk olarak her şeyin farkındayız." şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Keskinbıçak da temennisini; savaşların bitmesi, huzurun hâkim olması olarak ifade etti. Çerkez Korkmaz ise geçmiş yıllardaki Ramazan aylarını ve Kadir Gecelerinin halk arasında oluşan manevi havayı göremediğini belirtti.

İbrahim Halil Kolbudak, Hikmet Özkaya, Necla Yavuz, Adnan Özcan, Suat Elçi de Kadir Gecesinin İslam âlemine iyilik, huzur ve mutluluk, refah ile ve hayırlar getirmesini diledi. (Hüseyin Sayhar-İLKHA)




























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir