• DOLAR 32.418
  • EURO 35.447
  • ALTIN 2326.681
  • ...
Peygamber Sevdalıları Yeni Antep Müftü`sünü Ziyaret Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP-Peygamber Sevdalıları Platformu, Gaziantep` e yeni il müftüsü olarak atanan Prof Dr Ali Bakkal`ı makamında ziyaret etti.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Mustazaf-der Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Kaya, Rahmet-der Genel Başkanı M. Faik Doğan, Umut-der Genel Başkanı Yusuf Kiraz ile İlim-der İlim komisyonu Başkanı Müfit Yaray, Gaziantep`e yeni atanan Müftü Prof Dr Bakkal`ı Müftülük binasındaki makamında `hoş geldin` ziyaretinde bulundular.
 
Platform sözcüsü Mehmet Kaya, Müftü Bakkal`ı çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Kaya, özellikle Peygamberin sevgisi ve ahlakının toplumda canlı kalması adına Türkiye genelinde ve Gaziantep`te Kutlu Doğum etkinlikleri hakkında yapılmış faaliyetleri ve yapılması planlanan faaliyetleri Müftü Bakkal ile paylaştı.
 
Bakkal ise, toplumun manevi değerlerini yaşama ve yaşatma adına STK`lara da görevler düştüğünü belirterek, platformun çalışmalarını önemsediğini söyledi.
 
Bakkal ayrıca, Kutlu doğum etkinlikleri çerçevesinde müftülük olarak 18 Nisan`da Gaziantep`te büyük bir etkinlik çalışmaları içerisinde olduklarını da söyledi. Ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.
 
Şefik Mert-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir