• DOLAR 32.48
  • EURO 34.558
  • ALTIN 2474.013
  • ...
Yetim ve öksüzler için giyim mağazası açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'da yetim ve öksüzlere yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan İnfak-Der, yaklaşan bayram öncesi yardıma muhtaç ailelere giyim yardımında bulunmak için hayırseverlerin katkılarıyla giyim mağazası açtı.

Açılışa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İnfak-Der Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Halat, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Parlak, dernek üyeleri ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

Dua ile yapılan açılışın ardından Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, dernek yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra yardıma muhtaç çocuklarla bir süre sohbet etti.

Yardımların dağıtılmasının ardından konuşan Demirkol, muhtaç aileler için açılan mağazaya katkı sunan herkese teşekkür etti.

Daha sonra yapılan yardımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İnfak-Der Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Halat ise hayırseverlerin katkısı ile bayram öncesi yetim ve öksüz çocukları sevindirmeye çalıştıklarını söyledi.

Ramazan boyunca yaklaşık bin 500 aileye ulaştıklarını belirten Halat, açılmış olan mağazada bayrama kadar dağıtımların devam edeceğini belirterek katkı sunan herkese teşekkür ettiğini söyledi. (Osman Gülebak-İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir