• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van İl Milli Eğitiminde Müdürler Toplantısı Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van Merkez Selahaddin-i Eyyübi Lisesi Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, eğitim çıtasını yükseltmek ve okullarda yapılan çalışmaları arttırmak için çalıştıklarını belirterek, "Deprem sonrası okullarımızdan nakil yoluyla ilimizden giden öğrenciler geri dönmeye başladı. Bu süreçte öğrenci velilerine ve vatandaşlarımıza gerekli kolaylığı sağlayacağız. Eğitim konusunda insanımıza yardımcı olmak, hizmet etmek eğitimcilerin en önemli vazifesidir. Eğitimci, problem oluşturan değil, problemi çözendir" dedi.

 

Eğitimci Problem Oluşturan Değil Problemi Çözendir
Sayılır; "İlimizde deprem süresince her yerde görev alan idareci arkadaşlarımız şu an insanların en yoğun olarak yaşadıkları konteyner kentlerde görevlendirilmişlerdir. Konteyner kentlerdeki eğitim ayağımız o idarecilerimiz olacaktır. Okullarda kalan idarecilerimiz kurumlarını bütün koşullar için uygun hale getirecektir. Problem varsa, el elle vererek problemleri birlikte çözeceğiz. ilimizde eğitim için elimizden gelen gayret ve özveriyi sarf edeceğiz" diye konuştu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri okulların sorunlarını dinledikten sonra çözüm yolları hakkında kısa bilgiler verdiler.

Fikret Özkan - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir