• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
"Türkiye'nin Suriye imtihanında çizdiği tabloyu tarih asla unutmayacak"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir Kaymakamlığı öncülüğünde Viranşehir İnsani Yardım Platformu tarafından Suriye'ye gönderilmek üzere başlatılan un ve temel gıda malzemesi kampanyasında toplanan yardımlar Şanlıurfa Toplanma Merkezine gönderildi.

Sağlık Lisesinde gerçekleştirilen törene; ilçe Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Viranşehir SYDV Müdürü Mehmet Özbilek, Cami Der Başkanı Mehmet Kaya, Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Çoban, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, Viranşehir Kızılay Şubesi Başkanı Hasan Basri Etli, GEDAK Başkanı Kamil Yıldırım, TÜGVA Başkanı Erol Direk katıldı.

Toplanan yardımlar ile Viranşehir halkının Suriyeli mazlumların yanında olduğunu gösterdiğini dile getiren Kaymakam Ömer Çimşit yardım kampanyasında emeği geçen STK'lara teşekkür etti.

Suriye'de bir insanlık dramının yaşandığını anımsatan Çimşit, Suriye'de yaşanan bu insanlık dramı karşısından başından beri milletçe insani bir duruş sergiledik. Mazlum Suriye halkına kucak açtık. İnsani yardım kuruluşlarımız Suriye'de açlık ile mücadele eden insanlara çok zor şartlar altından ulaşmayı başardı. Türkiye'nin Suriye imtihanında çizdiği tabloyu tarih asla unutmayacaktır. Tekrar çağrılarımıza kulak veren muhtaçlara ilgisiz kalmayan Viranşehir halkına ve STK'larımıza yürekten teşekkür ediyorum." dedi. (Sabri Acet- İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir