• DOLAR 32.588
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2439.192
  • ...
2017 KPSS sınav sonuçları yarın açıklanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Öğrenci, Seçme, Yerleştirme Merkezi tarafından 21 Mayıs 2017 Pazar günü KPSS 2017 A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavları, 27-28 Mayıs 2017 Cumartesi ve Pazar günleri ise KPSS Öğretmenlik ve Alan Bilgisi sınavlarının ardından sonuçları yarın açıklanacağı belirtildi.

ÖYSM resmi internet sayfasında yer alan sınav takviminde sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı resmen açıklandı. Buna göre KPSS 2017 A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavları ve KPSS Öğretmenlik ve Alan Bilgisi sınavlarının sonuçları 16 Haziran Cuma günü (yarın) resmen adayların erişimine açıklanacak.

KPSS soru ve cevapları ÖSYM`nin aday işlemleri sistemi olan ais.osym.gov.tr üzerinden yapılacak. KPSS soru ve cevaplarına bu adresten ulaşacak olan adaylar aynı şekilde KPSS sonuçlarına da bu adresten ulaşacak. KPSS sınavları resmi olarak 16 Haziran 2017 tarihinde açıklanacak.

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM`nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebilecekler. (İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir