• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bu fırsat kaçmaz! - kitapbahcesi.com
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Girişimcilik yolculuğunda sağlam tecrübelere dayanan rehberlere ihtiyacınız varsa bu kitapları okumayı düşünebilirsiniz. Her girişimcinin ya da girişimci adayının en az bir kere okumayı düşünmesi gereken kitapları keşfetmek için bu yayına göz atın.

Kitap, bu dünyada bize yepyeni kapılar açan, ufkumuzu genişleten ve kelime hazinemizi zenginleştiren yegane araçlardan biridir. İster klasik edebiyat olsun ister kişisel gelişim olsun kitap okumanın her şekilde bize bir fayda sağladığı aşikardır.

Özellikle hayatının her alanında başarılı olmak isteyen kişilerin her zaman kitap okuma eylemini gerçekleştirmesi, gelişen olaylar çerçevesinde olayları daha rahat ve etraflıca düşünme olanağı tanırken aynı zamanda da geniş bir vizyon sahibi olmayı sağlayacaktır.

Kitap okumak kesinlikle ama kesinlikle hayatınıza değer katmanın, bir vizyon oluşturmanın, farklı kişilerin hayatlarından dersler çıkarmanın en güzel ve en eğlenceli yollarından biridir. Zaman geçtikçe de kitap okumanın ne önemli olduğunu daha fazla anladığımı itiraf etmeliyim. Hele ki profesyonel hayatın henüz başında bulunan, hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen biz gençler için de olmazsa olmaz eylemlerden bir tanesidir kitap okumak.

Kitap Bahçesi 

Bu haberler de ilginizi çekebilir