• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Ankara Valiliğinden CHP`nin yürüyüşüne ilişkin açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara Valiliği, Güvenpark'tan başlatacağı ve İstanbul Maltepe'ye kadar sürdüreceği yürüyüşle ilgili güvenlik önlemlerin alındığını bildirdi.

Açıklamada, "Yapılacak etkinlikte kamu düzeninin, kamu güvenliğinin, trafik düzeninin ve toplantıya katılanların güvenliğinin sağlanması esastır. Bu amaçla, alınacak güvenlik tedbirlerine etkinliği düzenleyen ve katılanların uyması zorunludur. Katılımcılar, Güvenpark'taki toplanma alanına üst araması yapılarak alınacaktır. Yürüyüşün Ankara ili sınırları içerisindeki kısımlarında katılımcıların güvenliğini ve trafik düzenini sağlamak amacıyla korteje, Valiliğimize bildirilen makul sayıdaki kişi katılabilecektir. İl merkezinden sonra yürüyüşe devam edecek olanlar, güvenlik kuvvetlerince kendilerinin tanınabilmesi ve güvenliklerinin sağlanabilmesi için pazu bandı, yelek ve yaka kartı kullanacaktır." denildi.

Valilik, yürüyüş nedeniyle, saat 09.30 itibariyle Kolej Kavşağı-Anadolu Meydanı (Tandoğan) arası, Atatürk Bulvarı Meşrutiyet Caddesi kesişimi-Ulus kavşağı arası, saat 11.00 itibariyle, Erbakan Meydanı-Baruthane Kavşağı arası, Ulus Meydanı-Baruthane Kavşağı arası, Demokrasi Meydanı (Tren Garı Kavşağı)-Baruthane Kavşağı arasında kalan cadde ve sokakların trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Ayrıca, saat 08.00 itibariyle etkinlik sona erene kadar 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanındaki tüm Metro durakları kapatılacak olup seferler bir önceki ya da bir sonraki duraktan sağlanacağı bildirildi. (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir