• DOLAR 32.59
  • EURO 34.723
  • ALTIN 2508.763
  • ...

"Esnek Fatura" uygulamasıyla elektrik faturasının son ödeme tarihini müşteri belirliyor. 

LİMAK Uludağ Elektrik Perakande Satış A.Ş. tarafından bir otelde düzenlenen iftar programına katılan LİMAK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, burada yaptığı konuşmada, müşteri memnuniyeti için çeşitli uygulamalar başlattıklarını söyledi.

Aytaç, "Bu sene bizim için önemli bir sene. Hem yeni ismin verdiği ağırlık var üzerimizde hem de müşterilerimiz açısından da müşteri memnuniyeti yılı ilan ettik. Bununla birlikte çeşitli projelere başlattık. İşçiler, emekliler, memurlar gibi belirli günlerde maaşlarını alıyorlar. Ama elektrik faturalarının son ödeme tarihleriyle bu uyuşmuyordu. Örneğin ayın birinde sayaç okunuyor, biz mevzuat gereği 10 günlük bir süre veriyoruz. Ayın 11'inde son ödeme tarihi var elektrik faturasının ama müşterinin maaşı ayın 20, 25 30'unda yatırılıyor. Bu aradaki süre zarfında da gecikme zammına maruz kalınıyordu. Bu konuda 'Esnek Fatura' dediğimiz bir uygulamaya başladık ve mart ayından bu yana da müşterilerimizin hizmetinde bu uygulama. Başvuruları almaya devam ediyoruz. Bu uygulamayla müşteriler kendi son ödeme tarihlerini kendilerine uygun şekilde belirliyor." dedi.

"Elektrik, su tesisatı ve cam değişimi ücretsiz"

Diğer bir uygulama olan "Yuvam Güvende" hakkında da bilgiler veren Aytaç, "Bir sigorta şirketiyle yapılan anlaşma kapsamında günlük hayatta karşılaşılan sıkıntıları ücretsiz karşılanacak. Sıkıntılı durumlarda mesela anahtarı unutma veya kaybetme, camın kırılması, ambulans hizmetine ihtiyacı, elektik, su tesisatına ihtiyacımız olunduğunda bir telefon ile yarım saat içerisinde ustadan hizmeti alıp işçilik, malzeme, yol gibi hiçbir gideri ödemeden, ücretsiz bir şekilde müşterilerimizin bu ihtiyaçlarını gidermiş oluyoruz. Uygulama serbest tüketici müşterilerimize bir hediyemizdir. Her hangi bir ücret veya bedel alınmıyor." diye konuştu. (Mustafa Bikeç-İLKHA)