• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Bingöl`de çatışma: 2 asker yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda yaralanan 2 asker, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Genç ilçesinin Yeniyazı kırsalında PKK'ye yönelik başlatılan operasyon 3'üncü gününde devam ediyor. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde çıkan çatışmada 2 asker yaralandı.

Yaralı askerler, Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındılar.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, hastaneye gelerek, yaralı askerleri ziyaret etti.

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Köşger, çatışmanın olduğu bölgede tespit edilen PKK'lilere karşı operasyonların devam ettiğini söyledi. 

Köşger, "Malumunuz olduğu üzere Bingöl Genç kırsalında 3 gündür devam eden bir mücadele var. İki günde iki şehit verdik. Aynı bölgede dün yine sıcak bir temas oldu. Şu an iki piyade uzman personelimiz ağır yaralı durumda. Bingöl Devlet Hastanesinin tüm ekipleri görevlerinin başında. Arkadaşlarımızın tedavisini yapmak için uğraşıyorlar. Yaralılarımız şu an ameliyatta, gerekli müdahaleler yapılıyor. Tekrar sıhhatlerine kavuşmaları için elden gelen tüm gayret gösteriliyor. Aynı zamanda sahada da mücadele devam ediyor, hem havada hem karada. Orada gruplar var. Diyarbakır bölgesinde devam eden operasyonlar nedeniyle bir kısmı yukarıya doğru çıktı. Allah'ın izniyle bölgemizde bir daha geri gelmemek üzere bu terör belasını sonlandıracağız. Şu anda çatışma devam ediyor. Havadan helikopterler müdahale ediyor. Her türlü tedbir alınmış durumda." dedi. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir