• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Batman`da kimsesiz çocuklar ile engellilere yönelik iftar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde birçok ihtiyaç sahibi ve kimsesiz çocuk ile engelliyi bir araya getirdi.

İftar yemeğine Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, engelli dernek yetkilileri, ihtiyaç sahibi ve kimsesiz çocuklar ile engelliler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan Özdemir, her sene kimsesiz çocuk ve engellilere yönelik iftar programı düzenlediklerini belirterek, bunun devam edeceğini söyledi.

Özdemir, Kozluk`ta yaşanan saldırıda hayatını kaybeden kadın öğretmen ile askere Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Özdemir, "Her sene geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz iftar programında bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Oruç bizler için sadece sabahtan akşama kadar aç kalmak değil, hatırlattığı bazı değerler var. Oruç, insanın kendisini terbiye etmesinin bir yoludur, sabırdır, vefadır, hatırlamadır ve güzel ahlaktır. Ramazan'da yaşanan manevi duyguları normal zamanlarda hayatımızda uygularsak huzurun da arttığına şahit olacağız. MÜSİAD olarak sadece Ramazan ayında değil, yılın 365 günü aynı hisleri yaşamaktayız." dedi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir