• DOLAR 32.57
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2423.18
  • ...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bitlis İl Müdürlüğü, 7020 sayılı Yapılandırma Kanunu için ödemelerin 30 Haziran'a kadar yapılması çağrısında bulundu.

Konu hakkında yazılı açıklama yapan SGK İl Müdürü Sadullah Korkut, "Kurumumuza borcu bulunan ve ekonomik gelişmeler nedeniyle ödeme zorluğuna düşen vatandaşlarımızın ödeme kabiliyetini artırabilmek amacıyla zaman zaman ödeme kolaylıkları içeren borç yapılandırma fırsatları sağlanmaktadır." dedi.

Korkut, 7020 sayılı kanunla yeni fırsat sunulduğunu bildirerek, şunları söyledi: "Daha önce herhangi bir kanun kapsamında yapılandırmaya başvurmayanlara, kurumumuza olan borçları nedeniyle yeni bir fırsat verilmiştir. Bu fırsatı kaçırmamaları açısından işverenlerimizi, Bağkurlularımızı ve tüm vatandaşlarımızı borçlarını ödemeleri için kurumumuza bekliyoruz. Kurumumuza borçlu olanlar ile ilgili bu yeni düzenleme bir fırsattır. Borçlarını yapılandırılmayan tüm vatandaşlarımızı en geç 30 Haziran 2017 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu il müdürlüklerimize ve Sosyal Güvenlik Kurumu merkez müdürlüklerimize davet ediyoruz." (İLKHA)