• DOLAR 32.591
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2508.218
  • ...
TEOG'da başarılı olan öğrenceler ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TEOG’da başarılı olan öğrencilere, Şehit Medet Mat Ortaokulunda düzenlenen programda ödül verildi.

Programa; Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, İlçe Müftüsü Metin Aykut öğrenci velileri ile başarılı olan öğrenciler katıldı.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, sınavda 120 soruyu doğru cevaplayan öğrencileri tebrik ederek, “İlçemizde 120 soruyu doğru cevaplayan her ne kadar 18 kişi olsa da diğer öğrencilerimizde başarılı. Çocuklarımızın maneviyatı kuvvetli, milli değerlerine bağlı ve ülkesini seven bir nesil olmasını istiyoruz. 15 Temmuz'da çok başarılı gözüken birçok vatan haininin ülkemize nasıl zarar verdiğini gördük. Çocuklarımızın başarısı velilerimizi ve öğretmenlerimizi mutlu ediyor. Çocuklarımızın başarısında emeği geçen özellikle annelerimize teşekkür ediyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Halil Tünçmen, ilçe milli eğitim şube müdürlerimizi ve okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi takdir ediyorum.” dedi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise başarılı olan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, öğrencilere bisiklet hediye etti. (İLKHA)  







Bu haberler de ilginizi çekebilir