• DOLAR 32.342
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2322.298
  • ...
"İnsanlık dışı saldırılar hiçbir öğretmenimizi yıldırmayacaktır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Erdemli Eğitimciler Cemiyeti, Kozluk ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Saldırının Şenay Aybüke Yalçın şahsında tüm öğretmenlere yapıldığı belirtilen açıklamada, “Dün Batman’ın Kozluk ilçesinde meydana gelen menfur saldırıda, daha bir yıllık müzik öğretmeni olan Şenay Aybüke Yalçın Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Karne günü gerçekleşen bu saldırı, sadece bu öğretmenimize yapılmamış, bilakis bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yapılmış bir eylem olarak değerlendiriyoruz. Bütün bir eğitim camiasına yapılmış kabul ettiğimiz bu saldırıyı lanetliyoruz.” denildi.

Saldırıların eğitimi baltalamak ve çocukların eğitimsiz kalması için yapılan saldırılar olduğu vurgulanan açıklamada, “Bu ve buna benzer saldırılar, bugüne kadar öğretmenlerimizi yıldırmamış,  görevlerini her zor şartta yapmaya devam etmişlerdir. Bundan sonra da büyük bir azim ve kararlılıkla görevlerini yapmaya devam edeceklerdir. Aslında bu tür saldırılar eğitimi baltalamak ve çocuklarımızın eğitimsiz kalması için özenle seçilmiş eylemlerdir. Bu tür insanlık dışı saldırılar hiçbir öğretmenimizi yıldırmayacaktır. Batman Erdemli Eğitimciler Cemiyeti olarak, bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Mazlumane bir şekilde katledilen öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve bütün eğitim camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.(İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir