• DOLAR 32.572
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2426.718
  • ...
Peygamber Sevdalıları iftarda buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü, üye ve gönüllüleriyle iftar programında buluştu.

Bir düğün salonunda gerçekleşen programa, HÜDA PAR İl Başkanı Lokman Yalçın, Haliliye İlçe Başkanı Basri Demir ve çok sayıda davetliler katıldı.

Düzenledikleri iftar programı hakkında İLKHA`ya açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa İl Koordinatörü İbrahim Halil Göven, Ramazan ayında yapılan hayırların kat kat Allah katında değerli olduğunu hatırlattı.

Düzenledikleri iftar programının üye ve gönüllülerine yönelik olduğunu söyleyen Göven, “Bugünkü iftar programımız Peygamber Sevdalıları Platformunun üye ve gönüllülerine yöneliktir. Bütün kardeşlerimizi iftara davet ettik. Yıl boyunca kardeşlerimiz gayret ediyor, çaba sarf ediyor, yoruluyorlar. Bugün bir iftarda buluşalım dedik. Hepimiz bir araya gelip bir hasbihal edip hem Ramazanlarını tebrik etmek amacıyla, hem de çalışmalarını bir nebzede olsa, yıl içinde yapmış oldukları çalışmaları kısa bir şekilde teşekkür babında bir iftar programı düzenlemeyi düşündük. Tabiki iftar programının, Ramazan-ı Şerif`te yapılan etkinliklerin kat be kat Allah katında değerli olduğunu biliyoruz. Bizde bunun farkında olduğumuz için bütün kardeşlerimize bir iftar programı verelim istedik." dedi.

Üye ve gönüllülerinin Ramazan-ı Şerifi güzel bir şekilde değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen Göven, "Hatırlarsanız Ramazan-ı Şerif`in başında Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bazı tavsiyelerde bulunmuştuk. Bu tavsiyelerin hem ferdi olarak, kişisel olarak, ailevi olarak ve toplumsal olarak yaşanması gereken olanları var bu tavsiyeleri bütün kardeşlerimizin uymalarını ümit ediyoruz. Uyarlarsa inşallah kendi menfaatlerine, kendi ahiretlerine hayırlı olacaktır. Tekrar sizin aracılığınızla, bütün kardeşlerimizin bu tavsiyelerimizi yineliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ezanın okunmasıyla davetliler dua ederek iftarlarını açtılar. (Hüseyin Sayhar-İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir