• DOLAR 32.315
  • EURO 35.082
  • ALTIN 2279.999
  • ...
Yapıcıoğlu Aytaç Baran`ın ailesiyle iftarını açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, PKK tarafından düzenlenen silahlı saldırıda katledilen Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran`ın şehadet yıldönümü vesilesiyle iftarını Baran`ın ailesiyle açtı.

Kayapınar ilçesinde bulunan Baran`ın evine kız çocuklarıyla gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu`na, Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, İl Başkan Yardımcısı Şükrü Aksoy ile Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil eşlik etti.

Baran`ın kayınbabası Ramazan Erdoğan tarafından karşılanan Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet, şehidin evine geçti. Yapıcıoğlu, Baran`ın çocukları Tuba, Hüseyin, Hasan ve Aytaç Yasin`e çeşitli hediyeler verdi.

Çocuklara hediye olarak verdiği oyuncakları tanıtan Yapıcıoğlu, ardından Baran`ın çocuklarıyla oyun oynadı. Renkli görüntülerin meydana geldiği tabloda, Yapıcıoğlu özellikle babasını görmeyen Aytaç Yasin`e daha çok vakit ayırdı.

Ezan vaktinin yaklaşması ile sofranın kurulduğu evde, Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet ile Baran`ın ailesi beraber iftar açtı. (M. Hüseyin Temel, M. Sıddık Bilge – İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir