• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Suriyeli öğrencilerin karne heyecanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`da MEB`e bağlı okullarda ve geçici eğitim merkezlerinde eğitim gören yaklaşık 65 bin Suriyeli öğrenci, yoğun bir eğitim yılının ardından Türkiyeli yaşıtları gibi karne heyecanı yaşadı.

Bu öğrencilerden yaklaşık 600`üne eğitim veren Said Modeli Geçici Eğitim Merkezinde de aynı heyecan yaşandı. Servislerle okula gelen Suriyeli öğrenciler, öğretmenleri tarafından kendilerine verilen karneleri aldı.

Öğrencilerin, karne dağıtımı sırasında heyecanlı oldukları görüldü.

İlkokul ve ortaokul olmak üzere 600 tane öğrenciye eğitim verdiklerini belirten Okul Müdürü Ayhan Karataş, şöyle konuştu:

“2016-2017 yılı eğitim öğretim yılını hayırlısıyla bitirmiş olduk. Said Suriye okulumuz, bir yıl boyunca çok büyük gayretlerle,  başarılarla seneyi tamamladı. Bu başarılardan dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. İnşallah önümüzdeki sene daha büyük hedeflere gideceğiz. Bu misafir Suriyeli kardeşlerimizi en güzel şekilde emanet alıyoruz ve bunların eğitimini en güzel şekilde üstleniyoruz. Seneye daha mükemmel bir eğitimle devam edeceğiz.” (Hüseyin Sayhar-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir