• DOLAR 32.312
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2308.616
  • ...
Van'da bölünmüş yol çalışmaları incelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Büyükşehir Belediyesinin kent genelinde kısa bir süre önce başlattığı yol çalışmaları devam ederken, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan, Şerefiye Caddesi'nde  bölünmüş yol çalışmalarını inceleyip, mahalleliyle görüştü.

Mahallelinin yapılan çalışmalara destek verdiğini belirten Taşyapan, çalışmalar tamamlandıktan sonra caddenin örnek bir cadde kimliğine bürüneceğini söyledi.

Taşyapan, "Şerefiye Caddesi, şehir merkezini Bostaniçi Mahallesi'ne bağlayan önemli ana caddelerimizden biridir. Mevcut yolun hem bozuk hem de dar olduğunu görünce hemen fizibilite çalışmalarına başladık. Bu yolu çok sayıda vatandaşımız kullanıyor. Şehrimize yakışmayan bir caddeydi. Genişletme çalışmaları bittikten sonra asfaltlama yapacağız. Kadastro sınırlarına giren taşmaların da yıkımlarını yaptık. İnşallah buraya çok güzel bir cadde yapacağız. Dolayısıyla burası örnek bir cadde haline gelecek. Hem vatandaşlarımız rahat edecek hem de şehrimize yakışır ana cadde kazandırmış olacağız." dedi.

Çalışmalara mahallelinin destek verdiğini ifade eden Taşyapan, "Bize her türlü kolaylığı gösteriyorlar. Onlara hep daha iyiyi sunmanın gayreti içerisine girdik. Ekiplerimiz de hızlı çalışıyor. En kısa zamanda bitireceğiz. Kentimize güzel bir bölünmüş yol kazandırmış olacağız. Bununla beraber toplu ulaşımda da insanlarımız rahat edecek. İnşallah iki soruna birden çözüm getirmiş olacağız. Şehrimize ve insanlarımıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Vali Taşyapan'ın Şerefiye Caddesi'ndeki incelemesine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve yardımcıları Fazıl Tamer ile Salih Allahverdi de eşlik etti. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir