• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
Batman'da "Bilgi Evi" açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Gercüş Belediyesi tarafından, hayatını kaybeden ve yaralanan polis ile askerler onuruna düzenlenen "Gönül Sofrası" adlı iftar programına katıldı.

Programa Vali Ahmet Deniz, Kozluk Kaymakamı Ünal Koç,  İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, kamu kurum yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi Gercüş Belediyesi tarafından yapılan Bilgi Evi'nin açılışını gerçekleştiren Deniz, "Batman'a geldiğim günden beri ilimizin eğitim konusunda ülkemizde örnek bir şehir gösterilmesi adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu konuda birçok eğitim yatırımımız ve projelerimiz oldu ve olmaya da devam edecek." dedi.

Daha sonra iftar programına geçen Deniz, masaları dolaşarak, katılımcılarla bir süre sohbet etti.

İftar sonrası Vali Deniz ve Gercüş Kaymakamı Koç birer konuşma yaptı. Deniz, "Yüzyıllardır dış güçler tarafından Türkiye'ye yönelik saldırılar devam ediyor. Ülkemize saldıranlar Çanakkale'de ve Kurtuluş Savaşı'nda başaramadıklarını 15 Temmuz'da piyonlarını kullanarak saldırıyorlar. Bu milleti dize getiremediler, getiremeyecekler." ifadelerini kullandı.

Koç ise belediye vekilliğine atandığı dönemden beri yapmış olduğu proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

TEOG birincilerine bisiklet hediye edildi

Daha sonra Deniz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ortak sınavlarında Gercüş ilçesinde dereceye giren 17 öğrenciye bisiklet hediye etti. (İLKHA)















Bu haberler de ilginizi çekebilir