• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman`daki saldırılara ilişkin Valilik açıklama yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valiliği, Kozluk ilçesinde gerçekleşen saldırılara ilişkin yaptığı açıklamada bir bayan öğretmenin hayatını kaybettiğini 2 asker ile 2 sivilin de yaralandığını belirtti.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "09.06.2017 Cuma günü saat 11.30 sıralarında Kozluk ilçemiz sınırları içerisinde 2 BTÖ mensubu tarafından gasp edilen araç Kozluk Belediye Başkanın içinde olmadığı yakınının kullandığı özel aracına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirilmiş, bu saldırıda bir başka araçta olan 1 öğretmenimiz hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız ise hafif yaralanarak tedavi altına alınmıştır."

Aynı aracın kontrol noktasında da saldırı gerçekleştirdiğinin belirtildiği açıklamada, "Olay yerinden kaçan aynı araç Kozluk İlçesi Bekirhan Belde Jandarma Karakolu önünde uygulama yapan güvenlik güçleri tarafından durdurulmaya çalışılmış, araç dur ihtarına uymayarak kendini patlatmış ve olay yerinde bulunan 2 askerimiz ve 1 vatandaşımız yaralanarak tedavi altına alınmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren 1 terörist ölmüştür. Olayla ilgili olarak geniş çaplı operasyon başlatılmıştır." denildi. (İLKHA)

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir