• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
Bingöl`de öğrenciler karnelerini aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle Bingöl genelinde 374 eğitim kurumunda eğitim gören 59 bin 615 öğrenci ile 3 bin 586 öğretmen yılsonu tatiline girdi.

Merkez İçmeler Mehmet Akif İnan İlk ve Ortaokulunda Vali Yavuz Selim Köşger ile İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin'in katılımıyla karne dağıtım töreni düzenlendi.

Karne dağıtım törenine Köşger'in yanı sıra Engin, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Sınıfları gezerek öğrencileri tebrik eden Köşger, karnelerini verdiği öğrencilere tatillerinin verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Bu okulun öğrencilerinden TEOG ortak sınavlarında Türkiye birincisi olan Ayşe Sena Akuş da karnesini Vali Köşger'in elinden aldı.

Karne dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Köşger, "Yeni bir eğitim ve öğretim yılını tamamlamış bulunuyoruz. İçmeler TOKİ'deki okulumuz bu yıl oldukça başarılı bir eğitim yılını geçirdi.  Bingöl'ümüze iyi bir eğitim başarısını yaşattılar. Buradaki başarıdan dolayı öğretmen, idarecileri ve öğrenci velilerini tebrik ediyorum. TEOG birinci ve ikinci sınavında birinci olan ve Türkiye'de ilk üçe bir öğrencimiz var. Başarı tesadüf değildir, emek işidir. Uzun soluklu bir mahsulün ürünüdür bu. Milli Eğitim Bakanlığı camiası Bingöl'de özveri ile çalışıyor. Biz de onlara destek veriyoruz. Devletimiz de eğitim ve öğretim altyapısını en iyi hale getirmek için gereken her şeyi yapıyor. İçmeler TOKİ'de de fiziki altyapı ile ilgili ikili öğretim yapılıyor. Tekli öğretime geçmek için okul yatırımını başlattık, önümüzdeki yıllarda hizmete geçecek. Buradaki öğretim başarısı katlanarak devam edecektir." dedi. (İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir