• DOLAR 32.331
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2298.727
  • ...
Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Diyarbakır`da toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Demirkol`un katılımıyla Diyarbakır`da yapıldı.

Toplantı ile ilgili olarak Ajans Yönetim Kurulu Başkanlığınca yapılan açıklamada "Ajansımız tarafından yürütülen programlar kapsamında destek almaya hak kazanan ve sözleşmesi imzalanarak uygulaması devam eden proje ve faaliyetlerle ilgili Ajans tarafından hazırlanan iki aylık Program İlerleme Raporları, geçtiğimiz iki aylık dönemde uygulamaları başarı ile tamamlanan projeler ile uygulamada sorun yaşanan projelere ilişkin ayrıntılar Yönetim Kurulu toplantısında görüşülmüştür." ifadelerine yer verildi.

AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmekte olan ve 2014-2020 yıllarını kapsayan Rekabetçi Sektörler ve Yenilik Operasyonel Programı için 06 Nisan 2017 tarihi itibari ile hibe çağrısına çıkıldığı belirtilen açıklamada, başvuru tarihlerinin 5 Temmuz 2017 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Açıklamada son olarak, "Toplantıda ayrıca, 2016 yılı Dış Denetim Raporu, 2017 Yılı Mart- Nisan döneminde Teknik Destek Programı kapsamında başarılı bulunan projeler ile Ajansımızın 2018 yılında yapacağı çalışmaların ana çerçevesini oluşturan Çalışma Programı ve Bütçenin hazırlık çalışmalarının başlatılması hususları görüşülmüştür." denildi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir