• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2299.224
  • ...
İpekyolu'nda "Sokak İftarları" programı başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İpekyolu Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla 9 gün sürecek "Sokak İftarı" programı kapsamında Sanat Sokağı'nda yaklaşık 3 bin kişiye iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Gülşen Orhan'ın yanı sıra sivil toplum temsilcileri, öğrenci toplulukları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, bir konuşma yaptı. Öztürk, Ramazan ayının İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Rabbim nice Ramazanları birlikte yaşamayı da ülkemize, milletimize nasip eder. Bu mübarek günlerde sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşmak çok güzel. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Aynı sofrayı paylaşmanın kardeşliğini yaşamayı ülkemizin bugün için Ramazan’ın önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ramazanların ayrı bir havası oluyor. Bu havayı yaşatan hem arkadaşlarıma hem de yaşatan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bugün burada üç bin vatandaşımıza iftar yemeği sunuyoruz. Bu mübarek günlerde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, iftar yemeği semazen gösterisi ile son buldu. (İLKHA) 

















Bu haberler de ilginizi çekebilir