• DOLAR 32.39
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2326.501
  • ...
Kaymakam Odabaş tek başlarına yaşayan yaşlı çiftle iftar açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş, beraberinde eşi Ayşe Odabaş, Ak parti ilçe başkanı Faruk Kılıç ve eşi, Belediye Kadın ve Aile Hizmetler Müdürü Dr. Seher Aydın ile Beyaz masa ekibiyle beraber Felit, Amşe Şeran çiftini evlerinde ziyaret etti.

İlçe merkezinde bulunan Ersoylu mahallesinde ikamet eden ve “Belediyeniz Sizinle” evde bakım ekibinin sürekli ziyaret ederek evde bakımını yaptıkları ve Hastaneye doktora götürüp getirdikleri yalnız yaşayan 90 yaşındaki Felit Şeran ile 76 yaşındaki eşi Amşe Şeran yaşlı çiftini evinde ziyaret eden Odabaş ve beraberindekiler burada yaşlı çiftle sohbet ederek iftar vaktinde birlikte iftar açtılar.

Kadın ve Aile hizmetler Müdürlüğü tarafından sürekli evde bakım yapılan 2 bin tek yaşayan yaşlılardan biri olan Şeran çiftinin ihtiyaçlarını konusunda bir sıkıntıları olup olmadığını soran kaymakam Odabaş, Ramazan öncesi de bu tür ziyaretler de bulunduklarını belirtti. Buna benzer yaşlı ziyaretlerini Ramazan boyunca daha sık gerçekleştireceklerini, mübarek Ramazan ayından sonrada sürdüreceklerini söyledi.

Odabaş, Belediyenin ‘belediyeniz sizinle` sloganında olduğu gibi Ramazan ayı süresince Cumhuriyet meydanında vatandaşlarla beraber olacaklarını ve hayırseverlerin de aracılığıyla her gün bin kişiye iftar yemeği, ikram çeşmesinden ise limonata, kayısı suyu ve acem çayı dağıttıklarını ve otogar alanında iftardan sonra çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlediklerini hatırlatarak, “ Ramazan ayında iftardan sonra Hacivat-Karagöz, Palyaço, Semazen gösterileri, Kur`an tilaveti dinletileri ve çeşitli etkinliklerimiz devam edecek." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir