• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
Nusaybin`de yüzlerce kişi iftarda bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nusaybin Belediyesi tarafından, İftar geceleri programı kapsamında ilk iftar programını Mitanni Kültür Merkezinde düzenledi. İftar programına halk yoğun ilgi gösterdi.

Programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Kamu Kurum ve Kuruluş yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İlçe Müftüsü İrfan Açık'ın okuduğu duayla devam etti. Ezanın okunmasıyla iftar programına katılanlar iftarlarını açtı.

Programda konuşan Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, Nusaybin Belediyesi ve Kaymakamlığı olarak Ramazan ayı boyunca şehrin farklı mahallelerinde iftar geceleri düzenleyeceklerini söyledi.

Baysal, "Böyle bir iftar gecesinde sizlerle birlikte olmaktan memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Nusaybin Belediyemiz Ramazan ayının güzelliğine binaen iftar geceleri düzenliyoruz. Belediyemizin sunmuş olduğu hizmetlerle Ramazan ayında da birlikte ve beraber oluruz. Rahmeti, merhameti, mağfireti simgeleyen yüce ve güzel ayda siz kıymetli hemşerilerimize, misafirlerimizle, vatandaşlarımızla böyle nice geceler geçirir, Ramazan ayının milletimize, Nusaybin'imize güzellikler getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Baysal'ın konuşmasından sonra Semazenler sahne aldı. İftar programı Semazenlerin gösterisiyle sona erdi. (Cihat Şayık-İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir