• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Astropay Nedir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Astropay Nedir

Astropay hayatı ve alışverişi kolaylaştırmaya devam ediyor, online ödeme de çığır açan bir kod sistemi olan bu sistem giderek kendini geliştirmekte ve güvenirlik konusunda bir lider olma yolunda ilerlemektedir. Ön ödemeli bir kart olan astropayonbinlerce sitenin tercih ettiği bir ödeme kanalıdır. Dolar cinsinden miktarı bulunan bu kart 16 haneli bir kod, 4 haneli bir cvv kodu ve tarihten ibarettir. 1 yıllık son kullanım süresi olan bu kartlar 5 usd den başlayıp 1000 usd ye kadar satış yapabilmektedir. Kartın üzerine tanımlı olan miktarı defalarca kullanabilmek mümkündür. Bakiyesi biten kart artık çöptür ve bir daha kullanılmamak üzere atılır.

Astropay Kart Güvenlimidir

Kredi kartlarının sonunu getirecek olan bu sistem güvenirlik konusunda da çok ileridedir. İster alım olsun ister astropay bozdurma olsun güvenilir bir site ile çalışmanız sizin yararınızadır. Zaten alım işlemlerinde sizden hiçbir şekilde kart, adres, kimlik vs gibi özel ve şahsi bilgileriniz istenmez. Ancak astropay bozum işlemlerinde öncelikle sizden kod bilgileri sitenecektir. Bu işlemi de güvenmediğiniz ve hiç işlem yapmadığınız bir siteden yapmamanız gerekmektedir. İnternet alışverişlerinde ki tedirginliği gideren bu sistemin ülkemizde ki temsilcisi www.tumpay.com astropay satışın öncü kuruluşudur.

Astropay Kart Nasıl Alınır

Sitenin canlı destek kısmından almak istediğiniz astropay miktarını ve bankayı söylemeniz yeterlidir. Müşteri temsilcisi sizi zaten yönlendirecektir. Ödeme yaptığınız belirttiğinizde de kontrolü sağlandıktan sonra size astropay kodunu size sms, mail veya canlı destekten iletecektir. 

Astropay Kodunu Nasıl Kullanırım

Size ulaşan astropay kodunu öncelikle kullanmak istediğiniz sitenin astropay ile öde - astropay ile satın al kısımlarına geldikten sonra, kodun 16 haneli rakamlarını yazınız, daha sonra cvv kod kısmına da size iletilen 4 haneli sayıları giriniz, son olarak ay ve yıl kısımlarını da yazdıktan sonra miktarı seçip onaylamanız sonucunda anında ödeme sağlanmış olacaktır. 

Astropay Bozdurma 

Astropay ile ödeme olduğu gibi astropay ile para çekme de mümkündür. Kartın bir diğer avantajı olan bu sistem nasıl çalışıyor dersek; sitelerden almak istediğiniz ödemeyi kod olarak çektiğinizde size aynı şekilde 16 haneli kod cvv ve tarih verilecektir. Bu bilgileri sitenin canlı destek kısmından müşteri temsilcisine iletmeniz ve banka hesabınızı vermeniz sonucunda 2 -3 dkiçersinde ödeme almanız mümkündür. Tabi bu işlemi astropay alımında tercih ettiğiniz güvenilir sitelerde yapmanızı tavsiye ederiz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir