• DOLAR 32.502
  • EURO 34.632
  • ALTIN 2478.013
  • ...
Vali Deniz Yüksel`in taziye ziyaretinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Kozluk Gümüşörgü karayolu Bölükkonak köyü çıkışında yola döşenen mayın/el yapımı patlayıcı düzeneğinin sivil bir aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu hayatını kaybeden Derince köyü nüfusuna kayıtlı İdris Yüksel`in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretinde Vali Deniz`e; Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Bahattin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

Türkiye'nin huzur ve güvenliğine kasteden saldırıları gerçekleştiren PKK'nin er ya da geç hak ettiği cezayı alacağını ifade eden Vali Deniz, "Bunlar başkalarının piyonluğunu yapıyor, bu ülkeye kan ve gözyaşından başka hiçbir şey vermediler. Allah bu hainlere fırsat vermesin." dedi. 

Hayatını kaybeden İdris Yüksel`e Allah'tan rahmet dileyen Deniz, acılı aileye ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Vali Deniz saldırıda ağır yaralanan İlyas Çetinbaş`ı tedavi gördüğü Batman Bölge Hastanesinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra Kozluk Siirt yol güzergâhında bulunan Tuzlagözü Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Deniz, burada askerler ile bir süre sohbet etti.

Jandarma karakolunda bazı incelemelerde bulunan Deniz, karakolda yapılan çalışmalar hakkında İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Bahattin Murat Yakın`dan bilgi aldı.

Deniz, yapımı tamamlanarak hizmete açılan Yeni Kozluk Kaymakamlığı Binasında incelemelerde bulundu.

İlçede hizmet veren tüm kamu kurumlarının yer aldığı Kozluk Hükümet Konağında incelemelerde bulunan Deniz, yeni hizmet binanın tüm Kozluklulara hayırlı olmasını dileyerek, "Bizler devletimizin tüm imkânlarını kullanarak vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilme adına elimizden gelenin en iyisi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yeter ki, ülkemizde birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk olsun. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız." diye konuştu. (İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir