• DOLAR 32.367
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.233
  • ...
DİKA`ya `En güzel stant` ödülü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sektörün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla fuar alanında stant açarak çeşitli etkinlikler düzenleyen Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), 'En güzel stant' ödülüne layık görüldü.

Fuar temsilcileri, en güzel stant plaketini DİKA standından sorumlu Mardin Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Ekrem Dirican'a takdim etti.

Dicle Kalkınma Ajansı'nı layık gördükleri ödülden dolayı fuar yetkililerine teşekkür eden DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, şunları söyledi:

"Fuarda ajansımızı tanıtmak için bir çalışma yürütüldü ve bölgede örnek olacak binamızı katılımcılara sunmaya çalıştık. Ajansımızın tanınırlığını artırmada etkili olduğunu düşündüğümüz standımız ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Fuar Komitesince de 'En Güzel Stant' ödülüne layık görüldü. Bundan dolayı mutluyuz. Fuar komitesine tekrar teşekkür ediyorum."

DİKA standından sorumlu Mardin Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Ekrem Dirican ise "Farklı bir tasarımla hem de kendimizi iş yerimizde hissedebildiğimiz bir şekilde standımızın tasarımını yaptık. Bu da ajansımızın potansiyelini fuara yansıtmamıza ve dikkat çekerek tanınırlığımızı artırmamıza yardımcı oldu. Nihayetinde en güzel stant ödülüne layık görüldü. Ödüllerinden dolayı fuar yetkililerine şükranlarımı sunuyorum." dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir