• DOLAR 32.527
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2429.704
  • ...
Bitlis belediyesi 750 kişilik iftar çadırı kurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Belediyesi tarafından bu yıl iki ayrı noktada iftar çadırı kuruldu. Kentte yaşayan vatandaşlara hizmet verecek olan iftar çadırında günde yaklaşık 750 kişilik yemek dağıtılıyor.

Çadırda iftarını açan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çekerek, herkesin kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakıp, yardımlaşma duygusunu ön plana çıkarması gerektiğini söyledi.

Çınar, "Bu mübarek ay zor günler geçiren dünya insanlığı için bir fırsattır. Gelin bu fırsatı iyi değerlendirelim. Küskünlükleri dargınlıkları bir kenara koyalım. Yardım edelim. Birlik ve beraberliğimizi daha da arttıralım. Bu vesile ile herkesin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.

Kurulan iftar çadırında günlük yaklaşık 750 kişilik yemek dağıtılıyor. İftar çadırında yolda kalan, evi uzakta olan vatandaşlarla birlikte ihtiyaç sahibi insanlara hizmet veriliyor. Belediye iftar çadırına vatandaşlarda yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan ayı boyunca Gökmeydan ve Beşminare Lisesi`nde iftar çadırları açık bulundurulacak. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir