• DOLAR 32.504
  • EURO 34.604
  • ALTIN 2501.524
  • ...
Viranşehir`de haşerelere karşı ilaçlama başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir`de yaz aylarının en büyük sorunlarından biri olan sinek ve haşerelere karşı Belediye, ilaçlama çalışmalarına başladı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, "Belediyemiz Veteriner Hekim öncülüğünde başlayan ilaçlama çalışması ile haşerelere karşı mücadelemiz başlamıştır ” dedi.

Kaymakam Çimşit, "Halk sağlığını ilgilendiren konularda belediyemiz üzerine düşen her türlü vazifeyi büyük bir hassasiyetle yerine getirmeye çalışıyor. Ekiplerimiz, gerekli ekipmanları ile birlikte tüm sokak ve bahçelerdeki haşere üretmesi muhtemel alanları kontrol ederek ilaçlama çalışmalarına başlamıştır. Sinek, böcek, haşerat ve benzeri canlıların üremesini asgariye indirmeye çalışıyorlar. Vatandaşlarımız bu konuda bizlere ne kadar yardımcı olursa çalışmalarımız ve haşeratla mücadelemiz o kadar başarılı olur. Larva mücadelesi 1. etabı sonrasında 2.etap çalışmalarına ve uçkun mücadelemize başlayacağız. Yaz sonuna kadar bu mücadelemiz gece gündüz aralıksız olarak devam edecektir." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir