• DOLAR 32.597
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2498.61
  • ...
Bingöl İl Özel İdaresinde iş sezonu başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl İl Özel İdaresinde 2017 yılı yaz mevsimi iş sezonu başladı. Kurban kesimi ve yapılan dua ile gerçekleşen sezon açılışına, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Enes Üçgül, Yol Ulaşım Şube Müdürü Erhan Kayaokay ve İl Özel İdaresi Personeli katıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Enes Üçgül,  program dahilinde köylerde ve ilçelerde vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmaların devam ettiğini belirterek, kazasız, belasız bir sezon dileğinde bulundu.

Sezon açılışında konuşan İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Üçgül,  İl Özel İdaresi 2017 yılı yaz mevsimi iş sezonu açılışını yaptıklarını söyledi. Üçgül, “2017 yılı bir kat asfalt yapım programında bulunan Büyüktekören ve Kumgeçit grup köyü yolunun bakım onarımını tamamlayarak, asfaltı hazır hale getirmek üzere iş sezonumuzu buradan başlattık. Yine aynı şekilde dolgu ve alt yapı işlemi tamamlanan diğer köy yollarının bu yıl inşallah asfaltını tamamlayacağız.” dedi.

2017 yılı iş sezonu olarak geçeğini ifade eden Üçgül, “Alt yapı tesislerimiz ve sosyal tesislerimiz ile köy yollarımızın standartlarını en yüksek seviyeye ulaştırarak, köylerimizi daha modern ve yaşanılır bir hale getireceğiz inşallah. Sezonumuzu kurban keserek ve dualar açtık. İnşallah kazasız ve belasız bir sezon olur. 2016 yılında, 250 kilometre ikinci kat asfalt, 27 kilometre birinci kat aslfalt, 14 kilometre bitümlü sıcak karışım asfalt ve toplamda 291 kilometre yolu asfaltladık. Bu yılda bu hedefin üzerine çıkmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. (İLKHA) 










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir