• DOLAR 32.513
  • EURO 34.624
  • ALTIN 2491.364
  • ...
Kardiyoloji ve KVC Personelleri Eğitime Gönderildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Bölge Hastanesi Bünyesinde kurulması planlanan Kardiyoloji ve KVC (Kardiyoloji Vasküler Cerrahi) biriminde hizmet verecek olan 16 sağlık personelleri iki ay eğitime tabi tutulacak. 
 
Bölge Hastanesi Başhekimi Adnan Tuna, "Hastanemiz bünyesinde yakın bir süreçte açılacak olan Kardiyoloji ve KVC Birimlerinin daha sağlıklı hizmet verebilmesi için 16 personeli eğitime gönderdik. Eğitim iki ay sürecek. Gönderdiğimiz sağlık ekibi, Koşuyolu Araştırma hastanesinde uzman bir kadro ile çalışacaklar. Daha sonra Koşuyolu Araştırma Hastanesinde görev yapan uzman kadro, Batman Bölge Hastanesinde bu alanda yapılacak olan tedavilere bir süreliğine iştirak edecekler. Böylece gönderdiğimiz sağlık ekibi bu konuda el pratiğini ve bilgisini geliştirmiş olacak. Amacımız; açılacak olan kardiyoloji ve KVC birimlerinde, yapılacak olan hizmetleri eksiksiz bir şekilde sunmaktır" şeklinde konuştu. 
 
Başhekim Tuna, Kardiyoloji ve KVC birimlerinin eksiksiz bir şekilde hastalara kaliteli bir hizmet verebilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını da belirtti.
 
Veysi Rüzgar - İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir