• DOLAR 32.576
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2435.726
  • ...
Kızıltepe`de aniden gelen fırtına ağaçları yerinden söktü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçe merkezinde bir anda bastıran şiddetli yağmur, dolu ve şiddetli rüzgâr, Yeni Camii bahçesinde bulunan 3 çınar ağacını ve parktaki bir ağacı devirdi.

Cami bahçesinden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Caddesine devrilen büyük çınar ağacı elektrik tellerini de koparırken park halindeki araçların üzerine düşerek maddi hasara neden oldu.

Aşırı yağıştan dolayı "eski hal" olarak bilinen pasajda su göletleri oluşurken bazı işyerleri ise sular altında kaldı.

06 FT 3642 plakalı aracı çınar ağacı altında kalan vatandaşlardan Erkam Yalçın, olayı şu şekilde anlattı: "Yağmur ile fırtınadan dolayı asırlık çınar kırılıp aracımızın üzerine düşmüş. Kopan elektrik telleri var. Afet ile ilk yardım ekiplerinin gelip kaldırmalarını bekliyoruz. Aracımızda zarar var-yok daha bilmiyoruz, ancak ağaç kaldırıldıktan sonra belli olacak. Yarım saat önce park etmiştim. Allah'a çok şükür kimse içerisinde yoktu."

Cami imamı Mehmet Salih Çalka ise "3 dakika süren şiddetli yağmur ve bir fırtınadan sonra bu hal oldu. Biraz yaşlanmış olan bir ağacımız devrildi. Bahçede de genç 2 uzun ağacımız devrildi. Allah`a çok şükür kimseye bir şey olmadı.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)




































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir