• DOLAR 32.587
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2508.534
  • ...
Tesettüre Uygun Abiye Modelleri Sahranur`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özel davetlerde üzerinizde taşıyabileceğiniz özel kesimlere ve renklere sahip olan tesettür abiye modelleri ile tarzınızı ve karakterinizi daha güzel bir şekilde yansıtmış olacaksınız. Özellikle son yıllarda her renge uygun kesimlerin ve modellerin bulunuyor olması ve canlı ya da koyu tonlara sahip abiyeler bularak, bunlar ile özel davetlere katılmanız oldukça iyi bir adım olacaktır. Dış giyim için kullanacağınız aksesuarların da aynı tonda olmasına dikkat ederseniz çok daha şık görünebilirsiniz. Sahranur ile istediğiniz kesimlere ve tasarımlara sahip olan tesettür abiye seçimlerinizi yapmanız mümkün olacak ve buna göre zarifliği her anlamda elde etmiş olacaksınız

Tesettür Abiye Renk Seçimi

Dış giyim ile ilgili kıyafetlerde renk seçimi oldukça önemli bir detay olmakla birlikte, hem dikkatleri üzerinize çekmemeniz ve hemde kendinizi rahat hissetmeniz gerekmektedir. Tesettürlü bayanlar için baştan ayağa rahatlık, modern ve şıklık için kadife, bordo yada siyah tesettür abiye modelleri bu yılın modası olarak karşımıza çıkmaktadır. Siyahın ve bordonun hakim olduğu abiyeler ile yılın modasını sizde yakalamış olacaksınız. Yapılan yanlış kombinler itici görünmenize neden olacağı gibi, ayrıca kilolu bayanlarda dar kıyafetlerde aynı iticiliğe neden olacaktır. Alakasız parçalar bir araya geldiğinde karışık bir görüntüye nasıl ki neden oluyorsa, abiye seçimlerinizi de doğru kesim ve modellere göre yapmanız gerekmektedir.

Size Özel Tesettür Abiyeler

Kadınlarda beden aralığı 36 ile 54`tür. 36 beden abiyenin modeli büyük bedende aynı durmayacağı için, zayıf ya da kilolu bayanların giyinebileceği bazı formlar vardır. Sahranur sitesinde doğru giyinmenin püf noktalarına ulaşarak ve özel kombinler ve renklerin buluşmasını da inceleyerek, vücut proporsiyonunuza uygun seçimi daha kolay yapabilirsiniz. Vücut tiplerine göre alışveriş yapmanız her anlamda daha zevkli olmanıza neden olacak ve tesettür abiye seçiminizi daha doğru yapabileceksiniz.

Ürün renklerini, modellerini, kesimlerini ve tarzlarını görmek için www.sahranur.com adresine girerek, tüm bunları kolay bir şekilde bulabilir ve inceleyebilirsiniz. Sadeliği bozan ve zariflikten uzak bir görüntüye neden tüm elbiseleri bir kenara bırakarak, artık en özel şekilde kendinize uygun seçimler yapabileceksiniz.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir