• DOLAR 32.389
  • EURO 35.434
  • ALTIN 2324.336
  • ...
Hizbullah Cemaati `Büyük Şeytanı Lanetliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Hizbullah basın bürosundan basın kuruluşlarına Afganistan`da Kur`anı Kerim yakılması ve yaşanan olaylarla ilgili olarak bir mail gönderildi. Bası kuruluşlarına gönderilen mailde kurulduğu günden bu yana yaptığı zulümler ve insanlığa çektirdiği acılarla "Büyük Şeytan" olarak anılmayı ve lanet edilmeyi hak eden ABD, işgal ettiği Afganistan`da her gün yeni bir vahşet sergilediği vurgulandı. 
 
Basın açıklamasında ABD`nin İslam`a ve Müslümanlara beslediği kin ve nefret duygularıyla hareket edişinin bir neticesi olarak, girdiği İslam ülkelerinde, Müslümanlara yönelik her türlü zulüm, işkence, katliam, tecavüz ve insanlık dışı vahşeti yapmaktan çekinmediği belirtilerek, "ABD`de İslam`a yönelik çirkin saldırılarda bulunmaktadır. Afganistan`ı haksız yere işgal etmesi yetmiyormuş gibi, yıllardır oranın Müslüman halkına zulmetmekte, İslami faaliyetleri, müesseseleri ve eserleri yok etmeye, toplumu ifsat etmeye ve İslami kültürden uzaklaştırmaya çalışmaktadır." denildi. 
 
VAHŞETİN SON HALKASI OLARAK, KUR`AN`I KERİM YAKILDI 
Yazılı basın açılamasında, "Yaptığı bu vahşetler zincirinin son halkası olarak, Kur`an`ı Kerim yakıldı. İslam`a karşı her türlü saygısızlığı yapan ve Müslümanları terörist gören büyük şeytan ABD`nin Afganistan`daki güçleri ve işbirlikçileri, bu çirkin olaya tepki gösteren oradaki Müslüman halka da kurşun sıkmaktan ve onları katletmekten çekinmedi. Olay ile ilgili otuzdan fazla Müslümanın kanını akıttı. 

Olaya tepki göstererek gayret ve duyarlığını ortaya koyan ve şehit olanların şehadetlerini tebrik ediyor ve bu menfur olayı yapanları lanetliyoruz." ifadelerine yer verildi. 
 
"DUYARLI MÜSLÜMANLAR HER YERDE TEPKİ GÖSTERMELİDİR" 
"Duyarlı Müslümanların, bulundukları her yerde büyük şeytana, vahşetlerine ve hususen bu menfur olaya tepki göstermeleri gerekir." denilen açıklamada, "Büyük şeytanın yaptığı vahşetleri ortaya koyarak çirkin yüzünü ve aslında insanlığın baş belası olduğunu göstermeleri gerekir. 

Büyük şeytan ABD`nin İslam`a ve Müslümanlara karşı yaptığı vahşetler dün de vardı, bu gün de vardır ve fırsat bulduğu müddetçe de olacaktır. 

Dünyanın neresinde olursa olsun İslami mücadeleyi yok etmeyi, İslam ülkelerini kontrolüne almayı ve bu ülkelerdeki zenginlik kaynaklardan dilediği şekilde istifade edebilmeyi hedef edinen büyük şeytan Amerika; Allah`ın dini olan İslam`a kendince yeni bir şekil vermeye cüret edecek kadar azgınlaşmakta, İslam alemini kendine göre dizayn etmeye kalkışmakta ve Müslümanları sindirmeye çalışmaktadır. Bunun için sürekli yeni arayışlar içine girmekte, plan ve projeler geliştirmekte, çeşitli oyun ve tuzaklar devreye koymaktadır. 

Yenidünya düzeni, Büyük Ortadoğu Projesi, Dinler Arası Diyalog, Light İslam gibi projeleri ile özgürlük adıyla Irak`ı ve 11 Eylül bahanesiyle de Afganistan`ı işgali bu cümledendir." vurgusu yapıldı. 
 
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Bu nedenle büyük şeytan Amerika`ya karşı durmak, ona karşı her platformda tepki vermek, oyun ve tuzaklarını boşa çıkarıp süfli emellerine ulaşmasına fırsat vermemek için gayret göstermek, her duyarlı Müslümanın görevidir. Yoksa dünyanın başına bela olmaya ve İslam alemine acı çektirmeye devam edecektir. 

Söz konusu menfur olay vesilesiyle tekrar büyük şeytanı lanetliyor, olayda şehit edilenlerin şehadetlerini tebrik ediyor ve bütün gayretli Müslümanları, tepkilerini ortaya koymaya davet ediyoruz." 
 
İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir