• DOLAR 32.603
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2414.214
  • ...
Mustazaf Der Depremzedelere Yardımda Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
SİİRT- Mustazaflarla Dayanışma Derneği (Mustazaf Der) Siirt Şubesi yardım komisyonu Van`dan gelen depremzede aileleri ve Siirt`te bulunan mağdur ailelere, düzenli olarak hem moral ziyaretinde bulunuyor hem de temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
 
Mustazaf Der Siirt Şubesi yardım komisyonu Başkanı Sabahattin Asma yaptığı açıklamada, fakir ailelerin sadece yardıma değil ilgiye de ihtiyaç duyduklarını belirtti. Asma daha sonra şu açıklamada bulundu: " Biz de mağduriyeti birebir yaşadık, yardım verdiğimiz ailelerle oturup dertleşmek sorunlarını dinlemek onları rahatlatıyor. Kıymet verildiklerinin farkına varıyorlar ve bununla mutlu oluyorlar. Yardım komisyonu olarak fakir ailelerimize elimizden geldiği kadarıyla zaman ayırmaya çalışıyoruz hem temel ihtiyaçları olan gıda yardımında bulunuyoruz hem de bu vesile ile gönüllerini hoş tutmaya çalışıyoruz." 
 
Asma, Van`dan gelen depremzede aileleri de unutmadıklarını, onların burada oldukları sürece güçleri nispetinde yardımlarına devam edeceklerini söyleyerek daha sonra yardım severlere şu çağrıda bulundu: "Yardım sever kardeşlerimiz bunu unutmamalıdırlar ki yaptıkları ve yapacakları yardımlar hem dünya hem de ahretleri için büyük bir kazanç olacaktır." 
Asma yardım severlerin yapacağı yardımlar için irtibat adresini ve telefonunu da vermeyi unutmadı. "Siirt Mustazaf Der irtibat adresi: Mustazaflar ile Dayanışma Derneği Dabakçılar Çarşısı no:15 
Tlf 0484 223 46 48 Gsm 0544 317 63 49"
 
 
 
Cengiz Tan -İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir